Gastronomie & Supermarkt

Hieronder vindt u alle informatie over onze horecafaciliteiten en supermarkt. U kunt voor de restaurants een tafel reserveren bij de receptie of via de Planet Center Parcs app.

Central Garden

Even lekker bijkomen van de dag, een ontmoetingspunt voor de familie en ideaal voor een kop koffie en een klein hapje. Central Garden is geschikt voor ieder moment van de dag. Omringd door een oase van groen, voelt het alsof u middenin de natuur zit.

Dock 5

Dock 5 is ons a la carte restaurant en biedt u vele mogelijkheden. Er is een zeer uitgebreide en gevarieerde menukaart. Dock 5 heeft ook een leuke speelhoek voor de kinderen. Ons restaurant heeft een terras aan de haven waar het in de zomermaanden heerlijk vertoeven is.

Klik hier om te reserveren

The Grill Company

In ons sfeervolle restaurant bent u de chef! U bereidt de heerlijkste vlees- en of visgerechten zelf! Iedere tafel heeft een ingebouwde barbecue, waar u lekker kunt grillen waar u zin in heeft. Dat geeft een gezellige en actieve sfeer aan tafel. Vlees, vis of vegetarisch? We hebben een ruime keuze en alles is 100% vers, natuurlijk en lekker. Heerlijk eten in een ongedwongen sfeer! Laat u ook eens verrassen door ons originele concept. Ook tijdens het ontbijt maakt u zelf u een gebakken eitje, pannenkoek, bacon of worstjes op de grillplaat in de tafel.

Klik hier om te reserveren

Bowling Barn

Gaat u fanatiek de strijd aan? Of komt u voor ontspanning een balletje gooien in onze steengroeve? We beschikken over kindvriendelijke banen. Ook is er een bar aanwezig waaruit een hapje en drankje worden geserveerd.

Klik hier om te reserveren

Snack&Go

Geen zin om te koken? De snackbar is hier ideaal voor. Wij maken voor u de lekkerste frites, snacks en broodjes. Ook kunt u een keuze maken uit diverse smaken milkshakes en ijsjes. Er zijn gezellige zitjes aanwezig maar uiteraard kunnen de snacks, broodjes en menu’s ook worden meegenomen.

Bar

In de BAR zult u zich snel thuis voelen. Dit bruin café is uitermate geschikt voor een potje darts, een praatje of voor een borrel. Vele sportwedstrijden zenden wij hier live uit, zoals de Eredivisie voetbalwedstrijden, Formule 1, Tour de France en tenniswedstrijden. Tijdens openingsdagen van PIPA’s is het mogelijk hier pizza’s te bestellen om mee te nemen.

Plus Supermarkt

Zeven dagen per week en 365 dagen per jaar biedt Plus Sandur u een

uitgebreid assortiment levensmiddelen: verse producten, uitstekende

kwaliteit, prima service en de laagste prijzen. Ook is er een cadeaushop met

prachtige geschenken. Kortom, bij Plus Sandur wordt boodschappen doen

een uitje! Voor openingstijden zie de Planet Center Parcs app.

Plus Sandur biedt daarnaast de volgende services:

  • Ontbijtservice; wilt u lekker ontbijten in uw cottage zonder eerst de deur uit te moeten? Bij Plus Sandur kunt u broodjes, belegpakketten of complete ontbijtpakketten (ook luxe pakketten) bestellen.

  • Gourmet- en barbecue pakketten; in de supermarkt kunt u ook complete pakketten bestellen voor gourmet of barbecue. De pakketten zijn met stokbrood, salades, assortiment rund- en varkensvlees en sauzen. Ook kan een grote barbecue worden gehuurd.

Klik hier voor meer informatie